foto

Stéphan Guérin-Tillié

  • nar. 20.6.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Malédiction de Provins (TV film)
2018 Ils ont échangé mon enfant (TV film)
2014 Deux petites filles en bleu (TV film)
Entre vents et marées (TV film)
2013 En solitaire
2011 Svět jí ležel u nohou (TV film)
Switch
2010 Coup de chaleur (TV film)
2009 Minulost se vrací (TV film)
2008 Marie-Octobre (TV film)
2007 Le Fils de l'épicier
2004 Je m'indiffère
Velká role
2003 Prokletý ostrov (TV film)
Un bébé noir dans un couffin blanc (TV film)
2002 Červená siréna
2001 HS - hors service
Professeur Margaux, La (TV film)
2000 Carpe Diem
Juste une question d'amour (TV film)
La Pierre à marier (TV film)
Quelques jours de trop
1999 J'ai fait des sandwiches pour la route
Juliette (TV film)
Quand fond la neige où va le blanc?
1997 Les Héritiers (TV film)
Quatre garçons pleins d'avenir
1996 Château Magot (TV film)
L'Orange de Noël (TV film)
Les Liens du cœur (TV film)
1995 Žena v noci (TV film)
1994 Les Nuiteux (TV film)

TV seriály

2018 Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
další epizody (6)
Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Saut de l'ange (S10E05)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Les Mystères de la foi (S01E03)
Le Secret d'Élise (TV seriál)
2013 La Croisière (TV seriál)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
2009 La Fille au fond du verre à saké (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Podezření (TV seriál)
2004 Zvěrokruh (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Marmottes, Les (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin v lyceu (S03E04)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Modlitba za mrtvé
2001 Requiem(s)

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
Brouillard en thalasso (S01E04)
Les Mystères de la foi (S01E03)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)