foto

Samir Boitard

  • nar. Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mémoire de sang (TV film)
2016 Entre deux mères (TV film)
2012 Chien de guerre (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2009 Choix de Myriam, Le (TV film)
Duel en ville (TV film)
2008 Ca$h
2007 Náhradní máma (TV film)
2006 Prezident

TV seriály

2019 Ils étaient dix (TV seriál)
Prise au piège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Soupçons (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
Emilie (S02E02)
Tom (S02E01)
Zone Blanche (TV seriál)
Stín a kořist (S02E08)
Jako pes (S02E07)
Útočiště (S02E06)
další epizody (5)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Ryan (S01E08)
Sofia (S01E07)
Lazlo (S01E06)
další epizody (8)
Zone Blanche (TV seriál)
Tajemství za oknem (S01E07)
Temní hrdinové (S01E06)
Konec cesty (S01E05)
další epizody (4)
2016 Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (6)
2014 Caïn (TV seriál)
Mauvais garçon (S02E06)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (5)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Profanation (S02E03)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Parade mortelle (S05E07)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (5)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky