foto

Anna Bubníková

  • nar. 1.1.1982 (38 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Karel, já a ty
2009 Dvojka

TV seriály

2019 Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Nové pořádky (S02E58)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Aromaterapie (S01E10)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Nehoda paní učitelky (E03)

Dokumentární

2019 Rodinné případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky