foto

David Máj

  • nar. 19.1.1975 (45 let)
    Pardubice, Československo

Biografie

Vystudoval DAMU, hrál v loutkovém divadle v Mostě. S berlínským souborem Grotest Maru účinkoval po celé Evropě a se souborem Jednotka v Praze. Ztělesnil menší role v několika českých i zahraničních fi lmech např. Žralok v hlavě, Jedna ruka netleská, Protektor, Dune, Chasing Liberty. Pracoval také v produkčním týmu na fi lmech Nuda v Brně a Sluneční stát.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chata na prodej
Metanol (TV film)
2016 Černý dort (studentský film)
2015 Kobry a užovky
2013 Líbánky
2009 Dvojka
Protektor
2008 Generálka (studentský film)
2006 Poslední vlak
2005 Žralok v hlavě
2004 Hon za svobodou
2003 Jedna ruka netleská

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Smrt v Tunisu (E04)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v penzionu (E02)
Soumrak templářů (TV seriál)
The Devil Inside (S02E02)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt favorita (S02E06)
2017 Specialisté (TV seriál)
Mrtvým se nic nedaruje (S02E09)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
Závadová mládež (E05)
další epizody (7)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (7)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Hodinka k dobru (S01E11)
Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Souboj (S02E08)
Vyprávěj (TV seriál)
Jů a Hele (S03E16)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E07)
Ty už jsi vdaná? (S01E03)
Comeback (TV seriál)
Mrtvý muž (S01E19)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky