foto

Rainer Will

  • nar. 7.10.1954 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Über den Tag hinaus (TV film)
2014 Wilsberg - Mundtot (TV film)
2012 56
Rommel (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2005 Aeon Flux
Tatort - Das Lächeln der Madonna (TV film)
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)
2003 Tatort - Frauenmorde (TV film)
2001 Engel & Joe
Skrytý pohled vraha (TV film)
2000 Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
1998 Tatort - Bildersturm (TV film)
1981 Lili Marleen
Lola
1980 Palermo nebo Wolfsburg
1979 Neonschatten (TV film)
Tatort - Zweierlei Knoten (TV film)
1978 Das Männerquartett
Fünfte Gebot, Das
1976 Goldflocken
1974 Wachtmeister Rahn
1973 Něžnost vlků

TV seriály

2015 Matterns Revier (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Hand aufs Herz (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stoprocentní ztráta (S12E06)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace