foto

Sabine von Maydell

  • nar. 9.10.1955 (63 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chaostage - We Are Punks!
2004 Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2003 Dirty Sky
2001 Club des chômeurs, Le
1998 Liebe mich bis in den Tod (TV film)
1994 Fünf Millionen und ein paar Zerquetschte (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1989 Adrian und die Römer
Tatort - Kopflos (TV film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
Don Carlos (TV film)
So ein Theater (TV film)
Story, Die
1982 Das Traumschiff - Das glücklichste Paar des Jahres/Jan und die Studentin/Der ungeschliffene Diamant (TV film)
Wir (TV film)
1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1980 Leute wie du und ich (TV film)
1979 Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
Wehe, wenn Schwarzenbeck kommt
1978 Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1977 Unordnung und frühes Leid
1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1975 Das Netz
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
See-Leben 1 (TV film)
Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
Tatort: Wodka-Bitter-Lemon (TV film)
1974 Neugierig wie ein Kind (TV film)
1973 Tatort - Cherchez la femme oder Die Geister am Mummelsee (TV film)
1970 Baal (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Siebenbirken (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Karl, der Gerechte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace