foto

Christian Spatzek

  • nar. 9.7.1956 (64 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Ausflug
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
Náhodný rukojmí
2009 Da wo wir zu Hause sind (TV film)
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
2006 Láska přichází z hor (TV film)
2005 Schön, daß es dich gibt (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
1998 Clarissa (TV film)
1996 Kdo vyléčí Olivii? (TV film)
1993 Die Rebellion (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1986 Erdsegen (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)
Heiße Tage im Juli (TV film)
1982 Kalkstein (TV film)
Zauberflöte, Die (TV film)
1979 Lumíci, část 1 - Arkády (TV film)
1978 Auf freiem Fuss

TV seriály

2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Kein Gestern, kein Heute, kein Morgen (S08E12)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2006 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Abschied (E13)
Gemeinsam sind wir stark (E12)
Nächtlicher Besuch (E11)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Plan (S02E04)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Die Kräuterhexe (E05)
Geteert und gefedert (E03)
Der Schatz von Roderick (E02)
další epizody (4)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ostnem do živého (E13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Um das Leben (S03E11)
Der Kunstfehler (S03E08)
Heimkehrer (S03E07)
další epizody (4)
Big Ben (TV seriál)
Salzburská specialita (S09E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Špatná krev (S32E15)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Gletscherclan, Der (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Telefongeld (S22E10)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1992 Operation Radetzky (TV film)

Divadelní záznam

1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky