foto

Cassandra Magrath

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Scare Campaign
2015 Pulitzer
2011 Big Mamma's Boy
Vanished
2010 Summer Coda
2009 Ink
2005 Wolf Creek
2003 The Rouseabout (studentský film)
1996 Hotel de Love

TV seriály

2018 The Cry (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
2015 Footballer Wants a Wife (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Mercy (S03E05)
The Governor's Pleasure (S03E01)
2014 Wentworth (TV seriál)
Whatever It Takes (S02E02)
Born Again (S02E01)
2013 Wentworth (TV seriál)
Captive (S01E06)
The Velvet Curtain (S01E05)
Odnes mě pryč (S01E02)
2010 The Pacific (TV seriál)
Melbourne (E03)
2001 Shock Jock (TV seriál)
1999 Crash Zone (TV seriál)
1998 Změna je život (TV seriál)
1996 The Wayne Manifesto (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of 'Wolf Creek', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace