foto

André De Shields

  • nar. 12.1.1946 (73 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chloe and Theo
2014 The Backseat
2011 Inheritance, The
2009 Dobré srdce
1996 Smrtící léčba
1987 Věznice
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
1983 The American Snitch (TV film)
1978 Wiz, The

TV seriály

2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Středeční dítě (S15E14)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Cowboy (S06E08)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Two: Nothing Sacred (S01E02)
Polda z Marsu (TV seriál)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Převléknutí (S04E15)
1996 Cosby (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Custody (S06E14)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace