foto

Václav Čtvrtek

  • nar. 4.4.1911
    Praha, Rakousko-Uhersko
  • zem. 6.11.1976 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni (TV film) - kniha
1984 Kamarád kapříků - kniha
1983 Modrý kosatec (TV film) - kniha
O tom, jak v Sušici padal vlažný sníh - kniha
1981 Burácení s Burácem (TV film) - kniha
Dubové čarování (TV film) - kniha
Neuvěřitelný příběh (TV film) - kniha
1978 Já nechci být víla (TV film) - kniha
1977 Jablíčko se dokoulelo (TV film) - kniha
1976 Rumcajsí pohádka o vílině šlojířku (TV film) - kniha
1971 My tři a pes z Pětipes - kniha
1967 Malé letní blues - kniha
1966 Jak Damián z nouze mouchy lapal (TV film) - kniha
1965 Modrá zástěrka - kniha
1958 Modrý pondělek - kniha

TV seriály

1995 Cesty formana Šejtročka (TV seriál) - kniha
Jak zahrál sedmi loupežníkům (E07) - kniha
Jak vezl pro starostu trám (E06) - kniha
Jak vezl do Jičína ohnivého muž (E05) - kniha
další epizody (7)
1992 Kotě z Kocourkova (TV seriál) - kniha
Tisíc kopí proti ocásku (E07) - kniha
Kočičí sny (E06) - kniha
Jak medvěd vařil povidla (E05) - kniha
další epizody (7)
1988 O Kubovi a Stázině (TV seriál) - kniha
Příhody kocourka Damiána (TV seriál) - kniha
1983 Panáček Bomiňa a panenka Palele (TV seriál) - kniha
Vodník Čepeček (TV seriál) - kniha
1978 O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (TV seriál) - kniha
1975 Říkání o víle Amálce (TV seriál) - kniha
Jak odešla spát až do jara (E13) - kniha
Jak potkala oříškového panáčka (E12) - kniha
Jak vyléčila ty dva, Hrompace a Ohniváče (E11) - kniha
další epizody (13)
1972 O loupežnickém synku Cipískovi (TV seriál) - kniha
O makové panence (TV seriál) - kniha
O makové panence a dvou Emanuelech (E13) - kniha
O makové panence a medvídku Metodějovi (E12) - kniha
O makové panence a Kaňce Čunčové (E11) - kniha
další epizody (13)
Pohádky z mechu a kapradí (TV seriál) - kniha
Jak Křemílek a Vochomůrka udělali obrovi píšťalku (S03E13) - kniha
Jak Křemílek a Vochomůrka hledali pět peněz (S03E12) - kniha
Jak Křemílek s Vochomůrkou zatopili až druhou sirkou (S03E11) - kniha
další epizody (13)
1970 O vepříku a kůzleti (TV seriál) - kniha
Pohádky z mechu a kapradí (TV seriál) - kniha
Jak Křemílek a Vochomůrka přišli ke dvěma pěkným panenkám (S02E13) - kniha
Jak Křemílek a Vochomůrka jedli kaši (S02E12) - kniha
Jak Křemílek a Vochomůrka hráli maličké víle (S02E11) - kniha
další epizody (13)
1968 O vodníku Česílkovi (TV seriál) - kniha
Jak Česílko vypustil loupežníka (E13) - kniha
Jak Česílko rozehřál zmrzlou kněžnu (E12) - kniha
Jak se Česílko málem stal knížepánem (E11) - kniha
další epizody (13)
Pohádky z mechu a kapradí (TV seriál) - kniha
Jak zpívali koledu (S01E13) - kniha
Jak přivedli domů světýlkovou vílu (S01E12) - kniha
Kterak pekli kaštany (S01E11) - kniha
další epizody (13)
1967 O loupežníku Rumcajsovi (TV seriál) - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace