foto

Erwann Kermorvant

  • nar. 1972
    Lorient, Morbihan, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Drsný město
Krycí jméno Lev
2019 Astrid et Raphaëlle: Puzzle (TV film)
Vražda v Lisieux (TV film)
2018 Piégés (TV film)
2017 Karbon
La Deuxième étoile
2016 The Ordinary
2014 Aféra Clearstream
Borderline (TV film)
2013 J'adore ma vie! (TV film)
2012 Bowling
Ma première fois
On se quitte plus (TV film)
Zlobivé hračky II
2011 Bloody Christmas 2: La révolte des sapins
Gang Story
À la maison pour Noël (TV film)
2009 La Première étoile
Paris by Night of the Living Dead
2008 Monde à nous, Un
Tu peux garder un secret ?
2007 Big City
2006 Jízdenka do vesmíru
Půjč mi svou ruku
Un peu, beaucoup, voire... pas du tout!
2004 For intérieur
Obchod je obchod (TV film)
Válka policajtů
À trois c'est mieux (TV film)
2003 Absolutně Scary
Bloody Christmas
Danse du vent, La
2002 Frangines, Les (TV film)

TV seriály

2019 Astrid et Raphaëlle (TV seriál)
Invisible (E08)
La Mort et compagnie (E07)
L'Homme qui n'existait pas (E06)
další epizody (8)
Olivia (TV seriál)
Les Risques du métier (E06)
Souvenirs, souvenirs (E05)
Le Droit de tuer (E04)
další epizody (6)
2018 Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (6)
2017 Kim Kong (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
Section Zero: Sekce Nula (TV seriál)
Du sang et des larmes (E08)
Bloc 13 (E07)
Sirius requiem (E06)
další epizody (8)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Jusqu'au bout et jusqu'à la fin (S04E08)
Un jeu sans fin (S04E07)
Bankster (S04E06)
další epizody (8)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Entre la Terre et l'Enfer (S03E08)
Andreas (S03E07)
Prologue (S03E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 2 (S09E08)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
Le rat et la danseuse (S09E06)
další epizody (7)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (12)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
Toile de maître (S07E06)
další epizody (8)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (8)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (16)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Tu seras un homme (S04E14)
další epizody (25)
2007 Greco (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2000 Duelles (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)

Dokumentární

2005 Qui veut la peau d'Olivier Marchal?
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky