Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Drsný dealer drog by rád ovládl ulice Marseille a do týmu zkušených policajtů v čele s kapitánem, který si zákony vykládá po svém, nastupuje nová členka s tajným úkolem. (Netflix)

Recenze (17)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SPRAVEDLNOST NÁS NESPOJUJE. VŠICHNI JSME JEDNOU NOHOU V KRIMINÁLE!“…“  Znáte ty francouzský filmy, jak policajti válčej s darebákama, ti maj ovšem svoje práva, takže policajty furt buzerujou nadřízení a proto je tahle válka je spíš nekonečnej příběh… než se najde někdo, kdo na to z vysoka sere? Tak tentokrát to není film, ale seriál. Má to fajn obsazení, děj odsejpá…. prostě přesně to, co by jeden od dalšího projektu Oliviera Marchala čekal! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál se natáčel také v „problémových“ čtvrtích. Spousta komparsu jsou skuteční obyvatelé. 2.) Thx za titule „Jan Kucherko“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Mír? HaHa. Průměrná minisérie z no-go mutlikulti area Marseille splňující jednoduchý scénář. Jedna místní banda, druhá naplavenina, pomsta, drogy, trochu okatého násilí, protinarkotické plné RobinHoudú i Houdek, pohybujících se hodně za hranou zákona, prostě klasika. Vyzdvihnout lze určitě france soundtrack. Škoda neobsazení nějakého rostomilého zvířatka, aby byla možnost někoho si oblíbit. Závěr: 50na50. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzský frajer přes gangsterky Olivier Marchal si natočil seriál na své nejoblíbenější téma, tedy prostředí drogové mafie, což je žánr, ve kterém je jako ryba ve vodě, takže je to přesně takové, jak divák očekává. Sice to nedosahuje jeho vrcholných děl a nesnaží se tu o převratný příběh, karty jsou docela jasně rozdány, ale koho neomrzely tyhle drsné gangsterky z autentické Francie, tak nebude určitě zklamán. Marchal mě zatím vyloženě nezklamal a nestalo se tak ani nyní. Máme tu ostré poldy, kteří se nebojí si zašpinit ruce, jdou od průseru k průseru a divák si je stihne oblíbit. Na druhou stranu potěší i dva gangy drogové mafie, v té jedné máme Murilla s Indiánem v té druhé je Ali- Arab z Dubaje, který přijíždí do Marseille ovládnout město. Za mne jde o nejlepší postavu seriálu, neskutečný frajer, typický mafoš, role šitá na míru, jediné, co mě štvalo, že nedostal více prostoru, především poslední 2 díly ho bylo nejméně,což byla škoda. Líbilo se mi, že seriál neztrácí čas zbytečnými vedlejšími postavami, sledujeme buď policiii nebo gangstery, takže nuda určitě nehrozí a oceňuji, že tu není žádná zbytečná vata navíc. Každý díl obsahuje jeden výrazný francouzský track, který byl vždy peckovní. Technicky samozřejmě na úrovni, akce je syrová a nekompromisní, ovšem není ji moc, tady jsem čekal určitě více a poslední 2 díly, kdy se mělo šlápnout na plyn, tak naopak lehce padá řetěz a žádný velký akční finále se nekoná, což je mínus. Seriál jsem však zhlédl na jeden zátah jde o mé oblíbené téma, které mě jen tak neomrzí, takže jsem se bavil výborně, ale na zadek jsem si nesednul. 7/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jízda francouzským podsvětím s atributy Marseille, drogy, válka dvou gangů, policejní tým s praktikami na hraně zákona i za ní, dávka sadismu s nadměrným křikem obou stran, trocha akce ... kdyby to byl první film na tohle téma, tak dám čtyři hvězdy, ale já jako příznivec režiséra Marchala, který se na tento žánr specializuje musím konstatovat, že to patří mezi jeho slabší kousky, že to není ničím překvapivé, scénář se mi zdá slabý a akce bez nějaké zábavy a originality.  Mám tenhle typ filmů rád, ale v té řadě francouzských krimi na tohle rychle zapomenu. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama