foto

Claus Riis Østergaard

  • nar. 11.11.1969 (48 let)
    Vestbjerg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Druhá šance
2013 Tarok
2012 Lærkevej - til døden os skiller
Tabu
2011 Bora Bora
2010 Karla a Jonas
2009 Kletba vikingské čarodějky
2008 Plamen a Citron
The Duality of Love
Uchazeč
2007 Cecilie
2005 Síla Severu

TV seriály

2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2015 Norskov (TV seriál)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
2010 Vláda (TV seriál)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 18 (S01E18)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace