foto

Richard Devon

  • nar. 11.12.1926
    Glendale, Kalifornie, USA
  • zem. 26.2.2010 (83 let)
    Mill Valley, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sedmé znamení
1981 Zrada a chamtivost na Planetě opic (TV film) - a.z.
1973 Magnum Force
1968 Three Guns for Texas
1966 The Silencers
1963 Cattle King
Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1962 Kid Galahad
1961 Comancheros
1960 Battle of Blood Island
Gunfighters of Abilene
1958 Badman's Country
Machine-Gun Kelly
Money, Women and Guns
The Badlanders
War of the Satellites
1957 Blood of Dracula
Cesta za záchranou
Escape from San Quentin
Teenage Doll
The Buckskin Lady
The Saga of the Viking Women and Their Voyage to the Waters of the Great Sea Serpent
The Undead
1955 The Prodigal
1952 Scorching Fury

TV seriály

1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1977 Quark (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Dead Man's Shoes (S03E18)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Noah's Ark (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1952 Scorching Fury

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace