foto

Hana Vrbová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Les mrtvých (TV film)
2008 Trofej (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Český Honza (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Krev zmizelého
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 O dve slabiky pozadu
To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
Taťka (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1999 Zakletý vrch (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
další epizody (6)
2003 Záchranáři (TV seriál)

Dokumentární

1996 Ani den bez kresby (TV film)

TV pořady

2000 Cesty víry (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky