foto

Peder Holm Johansen

  • nar. 5.12.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wonderful Copenhagen
2017 Altmuligmand
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Rozhněvaný muž
2013 Střelec
2007 Cecilie
2006 Čistá srdce
2001 På ama'r
1996 Anton

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Minna (E01)
Fred til lands (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Vláda (TV seriál)
Rozum a cit (S03E09)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
Forestillinger (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
Epizoda 17 (S01E17)
další epizody (5)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky