foto

Gerry O'Brien

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Unlimited
When the World Came to San Francisco
2014 Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
From the Dark
2012 Kill Your Idols
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
Court Astronomer, The
2007 Northangerské opatství (TV film)
Old Curiosity Shop, The (TV film)
Rychlé rande
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2005 Lassie
Pavee Lackeen
2004 Král Artuš
2003 Headrush
Kovbojové a andělé
Křivák (TV film)
Veronica Guerin
2002 Království ohně
Princ William (TV film)
2001 H3
2000 Maelström
1999 Tajemná paní Pollifaxová (TV film)
1998 Vše pro lásku
1997 Dohazovač
Oholený klenotník (TV film)
1995 Únos (TV film)
1984 Anne Devlin
1981 Les Années lumière
1952 Lost Hours, The

TV seriály

2016 Ripper Street (TV seriál)
All the Glittering Blades (S05E03)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
A World Without God (S01E01)
2014 Amber (TV seriál)
2012 The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Moment of Nostalgia (S04E01)
2007 Trouble in Paradise (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Simply Henry (S01E02)
Y Pris (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2003 Killinaskully (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
2001 Poslední výstup (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
Think Fast, Father Ted (S02E02)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1980 Strumpet City (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace