foto

Gerry Duggan

  • nar. 1909
    Dublin, Irsko
  • zem. 27.3.1992
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Daleká země (TV film)
1987 Temný věk
1985 Nebe - peklo - ráj
1983 Silent Reach (TV film)
1980 Slippery Slide (TV film)
1979 Moje skvělá kariéra
The Last of the Knucklemen
1978 Newsfront
1977 Mango Tree, The
Putovní kino
Singer and the Dancer, The
1976 Mad Dog Morgan
The Devil's Playground
1975 Divoký poník
1974 A Hard God (TV film)
1970 Ned Kelly
1969 Skippy a zlatý poklad
1965 Luther (TV film)
1964 Goldfinger
1963 Sluha
West 11
1962 Go to Blazes
Pokoj ve tvaru L
Serena
1961 Dentist on the Job
1960 Poutníci za sluncem
1959 Na břehu
Siege of Pinchgut, The

TV seriály

1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Doctor Down Under (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1978 Gather Your Dreams (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)
1975 King's Men (TV seriál)
Solo One (TV seriál)
1974 Class of '74 (TV seriál)
Silent Number (TV seriál)
Touch of Reverence, A (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
The Godfathers (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1966 My Name's McGooley, What's Yours? (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 The Odd Man (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky