foto

Brian Reed Garvin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Centurion A.D.
2003 Carolina
Dům z písku a mlhy
2002 Chyť mě, když to dokážeš
1995 Chyťte ho!
1993 Vzteklej pes a Glorie
1992 Babe
Gladiátor
Hrdina proti své vůli
1991 Kudrnatá holka

TV seriály

2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Boj za tátu (S09E11)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Centurion A.D.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Centurion A.D.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Centurion A.D.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Centurion A.D.

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky