foto

Alan Reed

  • nar. 20.8.1907
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.6.1977 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection - a.z.
1994 Alapalooza: The Videos - a.z.
Flintstones: Wacky Inventions, The - a.z.
1978 Seniors, The
1971 Shinbone Alley
1969 In Name Only (TV film)
Sen králů
1966 Člověk zvaný Flintstone
1962 Strictly for Laffs (TV film)
1961 Snídaně u Tiffanyho
1960 Stop! Look! and Laugh!
1959 1001 Arabian Nights
1958 Marjorie Morningstar
1957 The Tarnished Angels
1956 He Laughed Last
The Revolt of Mamie Stover
Time Table
1955 Hodiny zoufalství
Kiss of Fire
Lady a Tramp
The Far Horizons
1954 Woman's World
1953 Father's Day Off
Geraldine
I, the Jury
Zátah na Jižní ulici
1952 Actor's and Sin
Teachers Are People
Two Weeks Vacation
Viva Zapata!
1951 Přichází ženich
Redhead and the Cowboy, The
1950 Emergency Wedding
Perfect Strangers
1949 The Life of Riley
1946 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1945 Nob Hill
1944 Dny slávy
1937 Porky's Romance
1936 Teddy Bergman's International Broadcast

TV seriály

1977 Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1972 Flintstones Comedy Hour, The (TV seriál)
1971 Pebbles and Bamm-Bamm Show, The (TV seriál)
1970 Where's Huddles (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Harris Against the World (TV seriál)
Hoppity Hooper (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 New Hanna-Barbera Cartoon Series, The (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál) - a.z.
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Andy's Gang (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Duffy's Tavern (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Life with Luigi (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

1986 Flintstones' 25th Anniversary Celebration, The (TV film) - a.z.

TV pořady

1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Stars in the Eye (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace