foto

Nicole Croisille

  • nar. 9.10.1936 (83 let)
    Neuilly-sur-Seine, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zlatá klícka
2009 Osudová krása (TV film)
Un viol (TV film)
2004 Menteur menteuse (TV film)
2001 Temps perdu, Le (TV film)
Villa mon rêve (TV film)
2000 Un homme à la maison (TV film)
1998 Deux mamans pour Noël (TV film)
1996 Loin des yeux (TV film)
1990 Jsou dny... a úplňky
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
1981 Jedni a druzí
1980 Chouette, chat, chien... show (TV film)
1979 Sacha Show (TV film)
1977 Impressions d'Afrique (TV film)
1973 Musidora (TV film)
1971 Ubu enchaîné (TV film)
Un enfant dans la ville (TV film)
Šťastný Luke - Daisy Town
1970 Underground
1969 Erotissimo
1963 Quelques pas dans les nuages (TV film)
1961 Loin de Rueil (TV film)

TV seriály

2018 Guépardes (TV seriál)
2017 Nina (TV seriál)
Mauvaises ondes (S03E01)
2015 Profil zločinu (TV seriál)
Sacrifiées (S06E05)
2005 Dolmen (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2001 Psy d'urgence (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
Podium (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1987 40 degrés à l'ombre de la 3 (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 French CanCan (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Les étoiles de la chanson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky