Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

kinej 

všechny recenze uživatele

Krásně nakreslený a skvěle animovaný film zvládnutý na svou dobu s nejvyšší možnou profesionalitou. Každá scéna je propracovaná a téměř v každé minutě se najde nějaký dobrý vtip nebo nápad. Svět Daisy Town odráží a paroduje romatniku filmů s Vinettouem. Podle mého názoru je tento film lepší, než kterýkoliv Asterix. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní porce nápadů, vtípků a gagů v příjemné animaci. Ná mě je ale tahle legrace v tomhle formátu až příliš dlouhá(jako seriál by to byla parádní odpočinkovka) a to nemluvím o tom, že tyhle komiksy nejsou úplně můj šálek čaje a že mě ta konečná dohoda s indiánama ideologicky pobouřila :D (njn jsem mentál). Úplně odvařený z toho nejsem, ale furt je to lepší než Disney. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Paradni animovana komedie. Spis jen takovej sled scenek s Lukem v hlavni roli, kterej neustale huli cigaro, vetsinou rika jen "Jo" a strili na vsechny strany, takze se stihne zalozit mesto, poresit lupici, narezat Daltonum a zabranit valce s indianama. Je to perfektne vtipny, nektery forky a hlasky fakt brutalni, navic skvele svizny a s paradni hudbou a i kdyz dnes uz super zastarala animace, porad ma svy kouzlo. Jasnejch 5*. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - Goscinny je v tom určitě znát, ale jako člověku, kterému westerny nikdy moc nesedly, to u mě Lucky Luke měl celkem těžké a i když na tom oceňuji nemalý počet dobrých nápadů a vtipných scén, po určité době se mi to prostě omrzelo a začal jsem se spíš nudit. A popravdě na tom má svůj podíl i dost slabý příběh, který na celovečerní formát vystačí jen velmi stěží. Možná to docením někdy jindy, ale teď to pro mě byl spíš jen průměrný zážitek. Nicméně Baladě šanci někdy určitě dám. 3* ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Film, který uvede děti do stavu nadšení a dospělého příjemně naladí. Výborná animovaná klasika jako parodie na Divoký západ. Tak, jako má hraný film svého Limonádového Joea, má kreslený film svého Lucky Lukea. Spousta fórků, stylizovaných postaviček, které známé z hraných westernů, parodovaných klišé i odkazů na americkou popkulturu. Už jen za halucinogenní scénu plnou muzikálových čísel musím dát plný počet hvězdiček. Celkový dojem: 95 %. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama