foto

Iain Canning

  • nar. 23.7.1979 (38 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Widows
2017 Jak balit holky na mejdanech
2016 Lion
2015 Life
Macbeth
Mr. Holmes
Slow West
2013 Stopy
2012 Dead Europe
2011 Stud
2010 Králova řeč
Prázdná kolébka
2006 Candy

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Birthday (S02E04)
Surrogate (S02E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace