foto

Iain Canning

  • nar. 23.7.1979 (40 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Ammonite
2019 The Day Shall Come
2018 Vdovy
2017 Jak balit holky na mejdanech
2016 Lion
2015 Life
Macbeth
Mr. Holmes
Slow West
2013 Stopy
2012 Dead Europe
2011 Stud
2010 Králova řeč
Prázdná kolébka
2006 Candy

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Birthday (S02E04)
Surrogate (S02E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky