foto

René Morard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gauner
Passion selon Didier, La (TV film)
2006 Gaspard le bandit (TV film)
2004 Boxer století
Zmije v hrsti
2003 Krásná Valentina (TV film)
Super prohnilí
2001 Voyage à Ouaga
2000 Král tančí
1999 Le Porteur de destins (TV film)
Peau d'homme coeur de bête
1998 Jeanne a skvělý chlapík
Nini (TV film)
1996 Sans mentir (TV film)
1995 Le Malingot (TV film)
Tango, mambo et cha-cha-cha (TV film)
1994 Un alibi en or (TV film)
1993 Nespolehlivý
Un soleil pour l'hiver (TV film)
1990 Prohnilí proti prohnilým
1988 Mon ami le traître
1986 Cikánka
Můj švagr zabil mou sestru
1985 Sedmá velmoc
1984 Prohnilí
1983 Le grain de sable
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
Práskač
1982 Ubožáci
1981 Frère Martin (TV film)
1980 Cherchez l'erreur
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Mandarin, Le (TV film)
Été indien, L' (TV film)
1979 Divorcement, Le
Main coupée, La (TV film)
Mors aux dents, Le
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
1977 La Fille d'Amérique
Monsieur Papa
1976 Attention les yeux
Dobrák a zlí lidé
Mal partis, Les
Soudce a vrah
Začít znovu
1975 Ať začne slavnost...
Víc než pouhý strach
1974 Hodinář od sv. Pavla
Le hasard et la violence
Les petits enfants du siècle (TV film)
Un jeune homme seul (TV film)
1972 Quelque part quelqu'un
1971 Manželé z roku II
1965 Stará dáma se baví

TV seriály

2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Jezdkyně (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
Néo Polar (TV seriál)
1984 Bavure, La (TV seriál)
Des grives aux loups (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
Le temps d'une République (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Le confessional des pénitents noirs (TV seriál)
Lune papa, La (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky