foto

Ousama Rawi

  • nar. 3.3.1939 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Anne z Green Gables (TV film)
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Dangerous Liaisons (TV film)
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Na hraně (TV film)
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Ben Hur (TV film)
2006 Somebodies
2005 Rodinná farma (TV film)
2004 Rodinné hříchy (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Jasperský lynč (TV film)
2002 Pakt (TV film)
Ve jménu Angela
2001 Rubyina hospoda (TV film)
2000 Piknik (TV film)
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Strom splněných přání
1998 Parting Shots
Temná vášeň
1996 Breaking Through (TV film)
1979 Charlie Muffin (TV film)
Svítání Zuluů
1978 Dívka v modrém sametu
Power Play
1976 Alfie Darling
Jezdci po nebesích
Rachel's Man
1975 The 'Human' Factor
1974 Okamžik vyzrazení
Zlato
1973 14
1972 Podsvětí
1967 Image, The

TV seriály

2014 Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
2013 Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
Závan síry (E02)
další epizody (4)
Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Death of a Monarchy (S04E10)
Secrets of the Heart (S04E09)
As It Should Be (S04E08)
další epizody (10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
The Undoing of Cromwell (S03E08)
Protestant Anne of Cleves (S03E07)
Search for a New Queen (S03E06)
další epizody (8)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Destiny and Fortune (S02E10)
The Act of Treason (S02E09)
Lady in Waiting (S02E08)
další epizody (10)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

1968 Little of What You Fancy, A

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace