foto

Lin Tucci

  • nar. 8.2.1960 (60 let)
    Winthrop, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alto
2009 How to Seduce Difficult Women
2007 Zákony Brooklynu
2001 Nuncrackers
1995 Showgirls

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
S lidmi to umí (S04E11)
Dbám o čistotu (S04E09)
další epizody (9)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Změna (S02E12)
Propustka (S02E09)
Květináče (S02E08)
další epizody (7)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Bora Bora Bora (S01E10)
Slepice (S01E05)
další epizody (6)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Agony (S09E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky