foto

Lea DeLaria

  • nar. 23.5.1958 (59 let)
    Belleville, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Auta 3
2016 Bear with Us
2013 Ass Backwards
Dear Dumb Diary (TV film)
2006 Fat Rose and Squeaky
1998 Edge of Seventeen
Homo Heights
1997 Plump Fiction
1996 Klub odložených žen
Rescuing Desire
1995 OP Center (TV film)

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tattoo You (S05E12)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
The Tightening (S05E09)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (11)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (12)
2014 Clarence (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
It Was the Change (S02E12)
Take a Break from Your Values (S02E11)
další epizody (11)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (10)
2012 Californication (TV seriál)
Syrovost (S05E08)
2011 Nešika (TV seriál)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2001 Historky z města (TV seriál)
Obloukovi (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Neočekávaná svatba (S02E11)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2015 Stejně rozdílné
1992 In the Life (TV seriál)

TV pořady

2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace