foto

Lea DeLaria

  • nar. 23.5.1958 (62 let)
    Belleville, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holky sobě
2017 Auta 3
Miss Fritter's Racing Skoool
2016 Bear with Us
2013 Ass Backwards
Dear Dumb Diary (TV film)
2006 Fat Rose and Squeaky
1998 Edge of Seventeen
Homo Heights
1997 Plump Fiction
1996 Klub odložených žen
Rescuing Desire
1995 OP Center (TV film)

TV seriály

2020 Kipo a divotvorná zvířata (TV seriál)
Cactus Town (S01E04)
Real Cats Wear Plaid (S01E03)
2019 The Code (TV seriál)
1st Civ Div (E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Každá za sebe (S06E03)
2017 Broad City (TV seriál)
Bedbugs (S04E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (12)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (11)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (11)
Nešika (TV seriál)
After Hours (S04E07)
2013 Clarence (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (10)
2012 Californication (TV seriál)
Syrovost (S05E08)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Paní učitelce s láskou (S06E08)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Historky z města (TV seriál)
Obloukovi (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Neočekávaná svatba (S02E11)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2019 Thanks to Hank
2015 Stejně rozdílné
2009 Ptown Diaries
1992 In the Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)