foto

Laura Prepon

  • nar. 7.3.1980 (37 let)
    Watchung, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura sa narodila 7. marca 1980 ako najmladšia z piatich súrodencov. Otec Michael zomrel, keď mala 14 rokov a matka Marjorie vychovala okrem Laury ešte štyri staršie deti - syna Brad a dcéry Danielle, Jocelyn a Stephanie. Laura sa ako tínedžerka venovala baletu, moderným tancom a jazzu. Jej najväčšia láska je však herectvo a divadlo. Vo voľnom čase si rada vypočuje Pearl Jam a Beastie Boys alebo ju nájdete relaxovať s obľúbenou knihou, najlepšie od Tolkiena. Miluje kraby a chlieb, vyhýba sa červenému mäsu a čokoláde. Do povedomia divákov sa dostala ako červenovláska Donna zo seriálu "Tie roky sedemdesiate". V roku 2005 si zahrala vo filmu Bestie Karla, v skutočnom príbehu o Karle Homolka.

Viera "Fantaghiro" Šmidtová

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hero
2016 Dívka ve vlaku
2012 The Kitchen
2011 Šílená hra (TV film)
2007 Chosen One, The
2006 Bestie Karla
Come Early Morning
2005 Romancing the Bride (TV film)
2004 Lightning Bug
Pornographer: A Love Story, The
2002 Ulejváci
2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
F*ck, Marry, Frieda (S05E02)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
Take a Break from Your Values (S02E11)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
další epizody (4)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Řekni sýr (S05E18)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
Sorry, kámo (S04E16)
2007 October Road (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Dokumentární

2002 Driven (TV seriál)

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
The Reverse Midas Touch (S05E10)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(65)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace