foto

Laura Prepon

  • nar. 7.3.1980 (39 let)
    Watchung, New Jersey, USA

Biografie

Laura sa narodila 7. marca 1980 ako najmladšia z piatich súrodencov. Otec Michael zomrel, keď mala 14 rokov a matka Marjorie vychovala okrem Laury ešte štyri staršie deti - syna Brad a dcéry Danielle, Jocelyn a Stephanie. Laura sa ako tínedžerka venovala baletu, moderným tancom a jazzu. Jej najväčšia láska je však herectvo a divadlo. Vo voľnom čase si rada vypočuje Pearl Jam a Beastie Boys alebo ju nájdete relaxovať s obľúbenou knihou, najlepšie od Tolkiena. Miluje kraby a chlieb, vyhýba sa červenému mäsu a čokoláde. Do povedomia divákov sa dostala ako červenovláska Donna zo seriálu "Tie roky sedemdesiate". V roku 2005 si zahrala vo filmu Bestie Karla, v skutočnom príbehu o Karle Homolka.

Viera "Fantaghiro" Šmidtová

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hero
2016 Dívka ve vlaku
2012 The Kitchen
2011 Šílená hra (TV film)
2007 Chosen One, The
2006 Bestie Karla
Come Early Morning
2005 Romancing the Bride (TV film)
2004 Lightning Bug
Pornographer: A Love Story, The
2002 Ulejváci
2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Be Free (S06E13)
Double Trouble (S06E12)
Well This Took a Dark Turn (S06E11)
další epizody (10)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
The Reverse Midas Touch (S05E10)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
Take a Break from Your Values (S02E11)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
další epizody (4)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Plan B (S01E07)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Řekni sýr (S05E18)
Médium (TV seriál)
How to Beat a Bad Guy (S06E15)
Dr. House (TV seriál)
Soukromé životy (S06E14)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
Sorry, kámo (S04E16)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Talking Shop (S08E22)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2002 Driven (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Well This Took a Dark Turn (S06E11)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
The Reverse Midas Touch (S05E10)

Host

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(63)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace