foto

Laura Prepon

  • nar. 7.3.1980 (40 let)
    Watchung, New Jersey, USA

Biografie

Laura sa narodila 7. marca 1980 ako najmladšia z piatich súrodencov. Otec Michael zomrel, keď mala 14 rokov a matka Marjorie vychovala okrem Laury ešte štyri staršie deti - syna Brad a dcéry Danielle, Jocelyn a Stephanie. Laura sa ako tínedžerka venovala baletu, moderným tancom a jazzu. Jej najväčšia láska je však herectvo a divadlo. Vo voľnom čase si rada vypočuje Pearl Jam a Beastie Boys alebo ju nájdete relaxovať s obľúbenou knihou, najlepšie od Tolkiena. Miluje kraby a chlieb, vyhýba sa červenému mäsu a čokoláde. Do povedomia divákov sa dostala ako červenovláska Donna zo seriálu "Tie roky sedemdesiate". V roku 2005 si zahrala vo filmu Bestie Karla, v skutočnom príbehu o Karle Homolka.

Viera "Fantaghiro" Šmidtová

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hero
2016 Dívka ve vlaku
2012 The Kitchen
2011 Šílená hra (TV film)
2007 The Chosen One
2006 Bestie Karla
Come Early Morning
2005 Romancing the Bride (TV film)
2004 Lightning Bug
The Pornographer: A Love Story
2002 Ulejváci
2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (13)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (10)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
Midas naruby (S05E10)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (4)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Plan B (S01E07)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Řekni sýr (S05E18)
Médium (TV seriál)
How to Beat a Bad Guy (S06E15)
Dr. House (TV seriál)
Soukromé životy (S06E14)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
A Frond in Need (S02E08)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
Sorry, kámo (S04E16)
2008 October Road (TV seriál)
As Soon as You Are Able (S02E13)
The Fine Art of Surfacing (S02E12)
Stand Alone by Me (S02E11)
další epizody (8)
2007 October Road (TV seriál)
Once Around the Block (S02E05)
Deck the Howls (S02E04)
The Infidelity Tour (S02E03)
další epizody (11)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Talking Shop (S08E22)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2002 Driven (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Semisonic - Secret Smile (hudební videoklip)
1996 Sneaker Pimps - 6 Underground (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
Minority deport (S07E05)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Temný zvrat (S06E11)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Midas naruby (S05E10)

Host

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(68)