foto

Alex Khaskin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 The Curse of Clara: A Holiday Tale (TV film)
Vánoční horor
2014 Doupě vlků
SOS: Save Our Skins
The ABCs of Death 2
2013 Vražedná minulost
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2010 Stíny loňských Vánoc (TV film)
Svatba bez ženicha (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 3
2003 Evil Breed: The Legend of Samhain
Krysy
2002 The Stork Derby (TV film)
2001 Quan zhi sha shou
Replikant
Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 Nostradamus
Tehdy o Vánocích (TV film)
1997 Pequeños milagros

TV seriály

2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
There Was to Be Peace (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
2011 Dead Files, The (TV seriál)
Má pekelná kočka (TV seriál)
2010 Americké restaurování (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Erky Perky (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1997 New Ghostwriter Mysteries, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Divided Brain
2017 In the Name of Confucius (TV film)
2015 No Place to Hide: The Rehtaeh Parsons Story
2014 Opojení gotikou (TV seriál)
2013 Jak přežít zlo (TV seriál)
Mistři manipulace (TV seriál)
Zrození, sňatky a smrt ve středověku (TV seriál)
2012 Explosion 1812
Nebeští váleční hrdinové (TV seriál)
Ztracené biblické tváře (TV seriál)
2011 Hrdinové 2. světové války (TV seriál)
Po stopách 2. sv. války (TV seriál)
Tajemství křesťanství (TV seriál)
2010 Život v době Ježíše (TV seriál)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)
2004 The Greatest Canadian (TV seriál)
1997 Události, které změnily svět (TV seriál)
1960 The Nature of Things (TV seriál)

TV pořady

2015 Adoptoidut (TV pořad)
2013 Souboj bijáků (TV pořad)
2012 Ink Master (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace