foto

Søren Malling

  • nar. 3.2.1964 (53 let)
    Kjellerup, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Søren Malling v roce 1992 vystudoval Odense Theatre a od té doby vystupoval v mnoha divadelních hrách v Kodani, v různých filmech a televizních tvorbách. Jeho neobvyklá umělecká všestrannost je vidět ve všech oblastech jeho práce včetně komedií Blå mænd (2008, r. Rasmus Heide), Sorte kugler (2009, r. Anders Matthesen), Winnie og Karina – The Movie (2009, r. Søren Fauli), Julefrokosten (2009, r. Rasmus Heide), Alle for én (2011, r. Rasmus Heide) a televizních seriálech jako Ørnen: En krimi-odyssé (2005), Vražda (2007), Blekingegade (2009), populárním seriálu Borgen (2010), kde si zahrál šéfredaktora, Friise. V poslední době jste ho mohli spatřit v historickém dramatu Nikolaje Arcela Královská aféra (2012).

Film Europe Media Company

Herecká filmografie

Filmy

2017 Den bedste mand
Gud taler ud
Mesteren
Zabijáci z maloměsta
2016 Kamenné srdce
Rodiče
The 11th
2015 Boj
Dcera čarodějky
Idealista
O kuřatech a lidech
2014 1864 - Brødre i krig
2013 Hodina rysa
Střelec
2012 Královská aféra
Talenttyven
Únos
2011 Alle for én
2010 Hash
Sestřiny děti ve válce
Všechno bude fajn
2009 Æblet & ormen
Bouře
Julefrokosten
Kletba vikingské čarodějky
Sorte kugler
Winnie og Karina - The Movie
2008 Blå mænd
Ten, koho se bojíš
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Karlas kabale
Mladá léta Erika Nietzscheho
2006 Čistá srdce
Snart kommer tiden (TV film)
2005 Obviněný
2003 Livsforsikringen
Små skred
2002 Den gang jeg slog tiden ihjel
Charlie Butterfly
Jean de France (TV film)
Polle Fiction
2000 Bænken
1999 Mifune
1998 Sami doma

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2012 Dicte (TV seriál)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
2008 Deroute (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
Epizoda 17 (S01E17)
další epizody (19)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace