foto

Olaf Johannessen

  • nar. 8.7.1961 (57 let)
    Torshavn, Faerské ostrovy, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Danmarks sønner
2017 Thorn
2015 Dcera čarodějky
2010 Všechno bude fajn
2000 Sparekassen (TV film)

TV seriály

2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Kriger (TV seriál)
Rotten (E05)
Afhøringen (E04)
Begravelsen (E01)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Oko za oko 2/2 (E08)
Vláda (TV seriál)
89 000 dětí (S02E01)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 11, 1958 (S02E01)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace