foto

Luc Florian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ticho na moři
2008 Muž a jeho pes
2007 Poslední gang
2006 Asterix a Vikingové
2000 Génération cutter
1999 Moje drahá polovička
Âme-soeur, L'
1998 Madeline
1997 J'irai au paradis car l'enfer est ici
Miracle à l'Eldorado (TV film)
1996 Baloche (TV film)
Netvor
1994 Grosse fatigue
1993 Des années déchirées (TV film)
Pepita (TV film)
Ténors, Les
1992 Sniper 2: L'affaire Petracci (TV film)
1985 Double face (TV film)
Umírá se jen dvakrát
1984 Zúčtování
1983 Baby Cat
1981 Douchka (TV film)
Noires sont les galaxies (TV film)
1980 Bande du Rex, La
Légitime défense (TV film)
1979 Přinutím vás žít
1978 Bažanti a cizinecká legie
Útěk
1977 Dernière sortie avant Roissy
Soudce zvaný šerif
Une fille cousue de fil blanc
1974 Gueule de l'emploi, La
1971 Manželé z roku II
1970 Lancelot du lac (TV film)

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Chouquette (S02E05)
Conversion (S02E04)
Haram (S02E03)
2012 Kurýr (TV seriál)
Trojský kůň pod kapotou (S01E01)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 8 (S03E08)
2008 Scalp (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
Toutes griffes dehors (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Baloche (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace