foto

Finbar Lynch

  • nar. 28.8.1959 (60 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Property of the State
2015 Dítě číslo 44
Odjezd
Sufražetka
2013 Kódované vysílání
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2004 Mathilde
2003 Zabijte krále
2001 Attila (TV film)
Mind Games
Ztracený prapor (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
Secret Audience, A
The Scold's Bridle (TV film)
1987 Three Wishes for Jamie (TV film)
1986 Král Syrohlav

TV seriály

2019 The Mallorca Files (TV seriál)
Treadstone (TV seriál)
The Berlin Proposal (E03)
The Kwon Conspiracy (E02)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Užitečný zrádce (S02E03)
Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zbaveni okovů (S04E03)
Inspektor Banks (TV seriál)
Kus mého srdce - 2. část (S03E04)
Kus mého srdce - 1. část (S03E03)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Silk (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky