foto

Finbar Lynch

  • nar. 28.8.1959 (58 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Property of the State
2015 Dítě číslo 44
Odjezd
Sufražetka
2013 Kódované vysílání
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2004 Mathilde
2003 Zabijte krále
2001 Attila (TV film)
Mind Games
Ztracený prapor (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
Scold's Bridle, The (TV film)
Secret Audience, A
1987 Three Wishes for Jamie (TV film)
1986 Král Syrohlav

TV seriály

2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Užitečný zrádce (S02E03)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Breathless (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace