foto

Chantal Thuy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Battle for Skyark
2014 Skrytá vada
2010 Naked Eye

TV seriály

2014 Madam Secretary (TV seriál)
Matador (TV seriál)
2013 Fast Food Heights (TV seriál)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace