foto

Alex Roe

  • nar. 18.6.1990 (28 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Alex Roe sa rýchlo etabloval ako jeden z hollywoodskych nádejných filmových hviezd. Roe sa čoskoro objaví vo filme štúdia Paramount Pictures Rings. Film je štvrté pokračovanie populárneho nadprirodzeného a psychologického hororu jednej série a do kín by mal prísť 1. apríla 2016. Nedávno dokončil výrobu drámy Hot Summer Nights, kde sa objaví s Timothee Chalamatom a Maika Monroe. Film sa odohráva v Cape Cod v roku 1991 a zobrazuje teenagera, ktorého život sa vymyká kontrole, keď sa spriatelí s mestským rebelom, zamiluje sa, a zapletie sa s drogami počas jedného horúceho, búrlivého leta.

ITAFilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 Forever My Girl
2017 Hot Summer Nights
Kruhy
2016 Pátá vlna
2014 Sniper 5
Unstrung (TV film)
2000 Uctívači temnot

TV seriály

2019 Siréna (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (16)
2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
další epizody (10)
2011 Jury II, The (TV seriál)
2009 The Cut (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 The Fugitives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace