Reklama

Reklama

Matilda Anna Ingrid Lutz

Matilda Anna Ingrid Lutz

nar. 28.01.1992 (32 let)
Milán, Itálie

Biografie (1)

Herečka se narodila v Miláně, v rodné Itálii pak žila až do roku 2014. Matildin otec Elliston Lutz byl americkým módním fotografem, její matka Marie Licci bývala modelkou a též pracovala v módním průmyslu jako PR. Má dva bratry, kteří se jmenují Martin Perry a Alexey Lutz. Rodiče se rozvedli, když bylo Matildě 5 let. Otec se odstěhoval do New Yorku a Matilda žila s matkou nadále v Itálii. Ačkoli již v dětství díky svému atraktivnímu vzhledu pracovala jako modelka,… (více)

Zajímavosti (8)

  • Matilda sa v mladosti bála vystupovať pred obecenstvom. Jej matka jej odporučila návštevu hereckých kurzov. K tomu sa odhodlala až keď prerušila štúdium a vydala sa do New Yorku. Tu cítila, že ju ostatní nebudú súdiť, pretože ju nepoznajú. Hovorí, že po tomto kurze sa po prvýkrát cítila slobodná. (Marceloo)

Medicejové - Lorenzo Nádherný (2018)

  • Během jarního lockdownu (kvůli koronavirové pandemii) v roce 2020 proběhlo živé vysílání „At home with the Medici“ na YouTube pro fanoušky tohoto seriálu s hlavními hereckými hvězdami z druhé série. Diváci se tak dozvěděli v přímém přenosu některé perličky ze zákulisí, například od herce hlavní role Daniela Sharmana (Lorenzo de' Medici), že přicestoval do Itálie cca o měsíc dříve, než začalo samotné natáčení, aby se začal připravovat na roli kupříkladu tím, že si bude užívat tuto jihoevropskou zemi a stravovat se jako rodilý Ital. Jeho seriálový mladší bratr v podání herce Bradleyho Jamese (Giuliano de' Medici) byl otevřený, co se týkalo jeho milostných scén. Natáčení postelových intimních scén Giuliana a jeho velké lásky Simonetty Vespucci v podání herečky Matildy Anny Ingrid Lutz ve druhé sérii bylo pro něj prý velmi nepříjemné, nicméně první asistent režiséra byl prý velkým pomocníkem při natáčení právě těchto scén. Také poznamenal, že ačkoliv byla představitelka Simonetty ve velmi zranitelném postavení, právě ona jako první dokázala svým přístupem docílit toho, že se všichni nakonec cítili komfortně. (Lynette)

Galerie (45)

Reklama

Herečka

Ovládací panel

Fanklub

(3)

Reklama

Reklama