foto

Dana Fox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Isn't It Romantic
2016 Jak přežít single
2009 Trable v ráji
2008 Mejdan v Las Vegas
2005 Dokonalá partie

TV seriály

2012 Ben a Kate (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Jak přežít single
2015 Divoká dvojka

TV seriály

2012 Nová holka (TV seriál)
Měj se (S01E24)
Nick se vrací (S01E23)
Rajčata (S01E22)
další epizody (14)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Katastrofa (S01E06)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Trable v ráji

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Raisin's Back (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace