Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenáristická kópia nejedného hollywoodskeho rom-com cárachu. Jedno sa ale filmu nedá odoprieť - nech je akokoľvek predvídateľný a neoriginálny, dá sa pri ňom zabaviť a má celkom rýchly spád. Ústredná dvojica prevádzaja len typické afektované pózy a miestami lezú na nervy, no vedľajšie roličky sú celkom úderné, ako celok to ujde a je vidno, že sám seba neberie príliš vážne. 55%. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

I když je to typ romantické komedie, kde divák hned ví jak to skončí a i když tam hraje Cameron Diaz, kterou moc nemusím, tak se mi film líbil. Byla to sranda a v poslední době vcelku vydařená romanťárna. Situace, do kterých se Cameron DIaz a Ashton Kutcher dostaly byly fakt povedené a dokázaly opravdu solidně rozesmát. No na dlouhou zpáteční cestu z Itálie autobusem to každopádně bylo víc než dobré a zábavné. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz ma svojimi vráskami v úvode slušne vystrašila bez tony makeupu by bola nahratá :-) čas je neúprosný a tejto niekdajšej sexbombe z Masky už dávno nie je 25. Čo sa filmu týka je to priemer. Tuctový príbeh, nevýrazný Ashton Kutcher, nevyužitá Queen Latifan a tak trochu nasilu dotlačený humor. Na druhej strane film priveľmi nenudí a tá hodina a pol utečie vcelku rýchlo. Zajtra si však na Mejdan zrejme nespomeniem. Na jedno pozretie jedlé, otrávenie v tomto prípade našťastie nehrozí 55% prilepšujem hodnotenie za narážku na Indyho a moju obľúbenú skladbu What a feeling! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Na můj inzerát "Hledám romantickou komedii. Zn. Alespoň průměr" se ozval televizní snaživec Tom Vaughan, který angažoval veteránku žánru Cameron "Bývala jsem roztomilá-před deseti lety" Diaz a zajíčkovitého medvídka Ashtona Kutchera, jehož největší předností jsou široká ramena. Premisa Krize-Las Vegas-Mendelsson-Krize-Manželství-Problémy-Katastrofa-Katarze-Titulky, to vše lomeno 3 000 000 dolarů , nezní úplně marně, ale ve skutečnosti si budete pamatovat běh Central Parkem, lasvegaskou koláž, (Cameron má totiž ve smlouvě, že v každém filmu musí sprintovat a falešně zpívat), easy cheesy soundtrack a plyšáka Kačera. Takže pokud nejste zvyklí na alkohol a cukr dohromady, radši si tenhle mejdan odpusťte. Jinak budete mít okno (jak se kčertu jmenovala hlavní hrdinka?) a pak přijde ošklivá kocovina z pocitu, že jste si za 129 KČ mohli pořídit Kamasutru. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama