Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme v globálu, tak je to komedie s krimi zápletkou jako každá jiná. Vždycky to má stejnou šablonu. Takže i zde hafo klišé a vtipných situacích, které jako by jste už někde viděli. Každopádně bylo dobře dát dohromady dva protiklady do hlavních rolí. Ne nadarmo se říká, že se přitahují. Reese, která se dokáže dostat do jakékoliv úlohy (jenže po Wildu jsem to nějak nemohl skousnout = můj problém) a Sofii Vergara to funguje a vzájemně se doplňují. Některé jejich hlášky a situace byly k popukání. Někdy to ovšem spadlo až do přehnanosti a lacinosti. Vlastně proti těmto ''komediím na oddech'' nic nemám. Jenže originalitou to zrovna nesrší. 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slabý a trochu primitívny humor. Nikto neočakáva od podobného žánru zázraky, no v skutočnosti je Hot Pursuit horší, než by ste očakávali. Ide o bezzubú komédiu, bez šťavy a nápadu. Krok vedľa od Reese Witherspoon, tá do podobných filmov nepatrí. Naopak Vergara môže „hrať“ len v niečom podobnom. Film sa spolieha na to, že priláka na túto ústrednú dvojicu zúčastnených, no zabudol na scenár a zábavu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zabavne a obsadenie ustrednej dvojky ma nadchlo. Ale samotny film mi prilis zabavny nepripadal. Prvy problem je, ze ustredna dvojka je sice obsadena skvele, ale hraju tu dost otravne postavy. Druhy problem je, ze pokusy o komedialne sceny mi pripadali dost slabe. Sice to nebolo neznesitelne trapne ale iba nudne. Druhu polovicu filmu som uz len narychlo preklikal. Po slusnom trailery velke sklamanie. 4/10. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Byla tu šance dobrou buddy movie. Nějak to uvázlo na půli cesty, ale zase to svižně ubíhalo. Nejvíce mne iritoval dabing ženy drogového dealera. Neznám film v původní zněním, ale český dabing s tím příšerným ruským přízvukem, kterým oblažili Sofii Verganu, z ní učinil dosti otravnou postavu. Určitě se podívám alespoň na část i v původním znění, abych porovnal zda to zní i v originále tak divně blbě či nikoli. (1x tv cz) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon patří jako například Sandra Bullock nebo Katherine Heigl do galerie tzv. "zlatíček pro každého", neumí se odvázat jako Cameron Diaz a i když chtějí třeba ojet celý autobus, tak v mysli máte pouze jejich nevinnou tvářičku. Jejich hlavní pracovní náplní jsou zdraví nezávadné, jako vejce vejci si podobné tuctovky (nejlépe romantické), které si však většinou najdou nemalou diváckou základnu., To je Divoká dvojka, to je Reese Witherspoon.....neexceluje, ale celé jí to padne na míru. Zádrhel však nastává s nástupem "sexy lasičky" Sofíe Vergary. Protivná, nesympatická, rušící.....a to se prosím nebavím o rysech její postavy (myšleno postavy jako partu - jinak její postava je v naprosto v pořádku, že pánové), ale o to jak jsem jí vnímal ve filmu. Jako osoba nedisponující znalostí anglického jazyka jsem neměl tu čest s jejím originálním tónem hlasu, ale její český dabing mne každou další větou doslova zabíjel. Divoká dvojka si zkrátka jede svojí uhlazenou jízdu a tak to asi má být....šílenější akce nechejme jiným aktérkám. Mně osobně zkrátka pouze nesedla jedna z dam......ale to je možná pouze můj osobní problém. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama