foto

Fumi Desalu-Vold

  • nar. 16.4.1979 (39 let)
    Moskva, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Detektiv Varg Veum: Mrtvé už hlava nebolí
2010 Sex ve městě 2
2009 Deep in the Valley
2007 Norbit
2006 Divoká jízda
Hledáme Ydol

TV seriály

2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Chci se nechat uspat (S03E10)
Premiéra (S03E08)
2003 Style Court (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace