foto

Vernon Weddle

  • nar. 24.8.1935 (84 let)
    Hattieburg, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1986 Číslo 5 žije
1985 Malice in Wonderland (TV film)
1982 Bílý pes
Endangered Species
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Harry's War
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
Murder in Texas (TV film)
The Choice (TV film)
Tmavohnědá kopie
Ďábel a Max
1980 Getting Wasted
Oh, God! Book II
Poslední manželství v Americe
Vzkříšení
Wild Times (TV film)
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Friendly Fire (TV film)
Norma Rae
1978 The Clone Master (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1977 Panic in Echo Park (TV film)
1976 Twin Detectives (TV film)
1975 Medical Story (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
Death Sentence (TV film)
Pohled společnosti Parallax
The Take
Vlčí vytí (TV film)
1973 The President's Plane Is Missing (TV film)
1972 Second Chance (TV film)
1971 Forgotten Man, The (TV film)

TV seriály

1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Colbyové (TV seriál)
Hollywoodské ženy (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Space (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Artful Dodger (S01E18)
1983 Amanda's (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Madame's Place (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Na východ od ráje (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
Flamingo Road (TV seriál)
Galactica 1980 (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Dumplings, The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Divorce Isn't Everything (S01E04)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace