foto

Jeanne Bates

  • nar. 21.5.1918
    Berkeley, California, USA
  • zem. 28.11.2007 (89 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Mulholland Drive
1999 Mulholland Dr. (TV film)
1997 The Oval Portrait
1993 Ideální milenka
1992 Smyslná orchidej 2
1991 Grand Canyon
Mom
1990 Smrtonosná past 2
Ďábelský kruh
1989 Noc mrtvých (TV film)
1986 Touch and Go
1978 Getting Married (TV film)
1977 Mazací hlava
Poco... Little Dog Lost
1976 Gus
1973 The Stranger (TV film)
Topper Returns (TV film)
1970 Vojna není kojná
1964 The Strangler
1960 The Slowest Gun in the West (TV film)
Vice Raid
1958 Blood Arrow
Hi, Grandma! (TV film)
1957 Back from the Dead
Guns Don't Argue - a.z.
Trooper Hook
1956 Tension at Table Rock
1954 Sabaka
1952 Paula
1951 Smrt obchodního cestujícícho
Trouble In-Laws
1946 The Mask of Diijon
1945 Tonight and Every Night
1944 Hey, Rookie
Sergeant Mike
Shadows in the Night
She's a Soldier Too
Sundown Valley
The Black Parachute
The Racket Man
The Soul of a Monster
1943 The Chance of a Lifetime
The Phantom
The Return of the Vampire
There's Something About a Soldier

TV seriály

2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlato, nemůžu to s tebou jen tak skončit (S05E02)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
One Night Stand (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
It's a Good Life (S03E08)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2005 Půlnoční filmy - a.z.

TV pořady

1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace