foto

Joachim Hasse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
2015 Ein starkes Team – Beste Freunde (TV film)
2014 Ein starkes Team - Alte Wunden (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2011 Ein starkes Team - Tödliches Schweigen (TV film)
Hra osudu (TV film)
Místo činu: Brémy - Nic není, jak se zdá (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
2006 Das Duo - Der Sumpf (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2005 Tatort - Requiem (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2003 Bella Block - Kurschatten (TV film)
Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Spätschicht (TV film)
Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2000 Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1997 Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
Děti slunce (S02E15)
1997 Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace