foto

Joachim Hasse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Tödliche Gier (TV film)
2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
2014 Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Místo činu: Brémy - Nic není, jak se zdá (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2005 Tatort - Requiem (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Spätschicht (TV film)
Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2000 Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1997 Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2020 Käthe und ich (TV seriál)
Papakind (E04)
Zurück ins Leben (E03)
2019 Käthe und ich (TV seriál)
Dornröschen (E01)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Hass (S04E15)
Reine Geldgier (S04E14)
další epizody (4)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Beste Freunde (E62)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Alte Wunden (E57)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
2006 Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2003 Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Bloch (TV seriál)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Der Lebensretter (S02E06)
Das Spukhaus (S02E01)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Das Mörderkind (S01E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
Děti slunce (S02E15)
1997 Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky