foto

Roy Glenn

  • nar. 3.6.1914
    Pittsburg, Kansas, USA
  • zem. 12.3.1971 (56 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Podporujte svého pistolníka!
Útěk z Planety opic
1970 Spravedlnost černého muže
The Great White Hope
1969 Pigeon, The (TV film)
1968 Divotvorný hrnec
Miluji tě, Alice B. Toklasová!
Pověste je výš
1967 Cesta na západ
Hádej, kdo přijde na večeři
1966 A Man Called Adam
Claw Monsters, The (TV film) - a.z.
U-238 and the Witch Doctor (TV film) - a.z.
Vyloupení banky v L. A.
1964 Where Love Has Gone
1962 Sladký pták mládí
1961 A Raisin in the Sun
1960 The Adventures of Huckleberry Finn
1959 Porgy and Bess
Take a Giant Step
The Sound And The Fury
1958 St. Louis Blues
Tarzan's Fight for Life
Voice in the Mirror
1957 Edge of the City
Green-Eyed Blonde, The
1956 Muž v šedém flanelovém obleku
Psané ve větru
Three Brave Men
Time Table
1955 A Man Called Peter
Panther Girl of the Kongo
1954 Carmen Jones
Golden Idol, The
Jungle Gents
Killer Leopard
The Long Wait
The Raid
Vzpoura v bloku 11
1953 Jungle Drums of Africa
Perils of the Jungle
So This Is Love
The Royal African Rifles
1952 Affair in Trinidad
Bomba and the Jungle Girl
Lydia Bailey
Poslední rodeo
1951 Chicago Calling
1950 Příběh Jackieho Robinsona
1946 Song of the South
1945 Jasper's Minstrels
1937 Dark Manhattan
Life Begins in College
Poslední otrokář
1936 Kelly the Second

TV seriály

1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace