foto

Marie-Armelle Deguy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
2014 Maestro
2013 Une place sur la Terre
2012 Nesplacený dluh (TV film)
2011 Le bon samaritain (TV film)
V kůži třicítky (TV film)
Ženy z šestého poschodí
2009 La Sainte Victoire
2007 Edith Piaf
Symbol smrti
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Půjč mi svou ruku
2003 La petite semaine, À
Šťastnou cestu
2002 Soukromé záležitosti
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
Liberté-Oléron
Piknik u Osirida (TV film)
2000 Mamirolle
1999 Brigade des mineurs (TV film)
Nebojím se života
Tentation de l'innocence, La
1997 Les années lycée: Petites (TV film)
Une femme très très très amoureuse
1995 La place royale (TV film)
Machinations (TV film)
1993 Zrození lásky
1991 Sushi sushi
1990 Lacenaire
1989 Zanzibar
1988 Enfance de l'art, L'
1987 Septième dimension, La

TV seriály

2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mon ange (S11E13)
2012 Caïn (TV seriál)
L'attaquant (S01E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Odkvétající krása (S21E02)
2010 Nováčci (TV seriál)
Sur la touche (S05E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Časovka (S19E02)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Drôle de famille! (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Dvojí život (S14E03)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace