foto

Philippe Soutan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un Peuple et son roi
2013 Attila Marcel
Hôtel Normandy
2010 Jsem nevinná (TV film)
2009 Le Missionnaire
2008 La très très grande entreprise
Síla odvahy
2007 Pán odnaproti (TV film)
2004 Okrsek 13
2003 Super prohnilí
2002 Papier glacé
2001 De l'histoire ancienne
Důstojnický pokoj
Le Soleil au-dessus des nuages
Voyance et manigance
1999 Brigade des mineurs (TV film)
1979 Les fleurs fanées

TV seriály

2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
Černá série (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Osudová krása (S10E04)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace