foto

Manuel Gélin

  • nar. 31.7.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 La femme cachée (TV film)
2011 Trois filles en cavale (TV film)
2010 Les hommes préfèrent mentir (TV film)
2009 Inkognito
2008 Les belles-soeurs (TV film)
2007 Tombé d'une étoile
2005 Odvaha milovat
2003 Drôle de genre (TV film)
2001 Vices & Services
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Dame du cirque, La (TV film)
1995 Charlotte et Léa (TV film)
1993 Catherine Courage (TV film)
Coup de jeune
De force avec d'autres
1986 Et demain viendra le jour (TV film)
Si t'as besoin de rien, fais-moi signe
1985 Facteur de Saint Tropez, Le
1984 Battling le ténébreux (TV film)
Venus
1983 Joy
Tumba de los muertos vivientes, La
Voleur de feuilles, Le
Vražedné léto
1982 Crime d'amour, Le
N'oublie pas ton père au vestiaire...
1981 Douchka (TV film)
Jedni a druzí

TV seriály

2012 Paradise kemp (TV seriál)
Un prince au camping (S04E02)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Les damnés (S02E01)
2006 Profils criminels (TV seriál)
2005 Dolmen (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2004 Ariane Ferry (TV seriál)
Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
Studio sud (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1990 Formule 1 (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1983 Život Berliozův (TV seriál)
1981 Les Uns et les autres (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky