foto

Marianne Borgo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Piste noire
2015 Vuelos Prohibidos
2014 The Letters
2013 Merci beaucoup Bradley Cooper
2011 Love, Wrinkle-free
2010 Láska a nedůvěra
2009 Le chant des sirènes
The Summer House
Victor
Švihák ajťák
2008 8th Wonderland
2005 Geisha
2003 Polibek
Rozvod po francouzsku
2002 Kus života
Svatba s překážkami (TV film)
1997 Ni vue ni connue (TV film)
Oscar a Lucinda
Vicious Circles
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)
1988 Natalia
1986 A Little Princess (TV film)
1985 À nous les garçons
1978 Question of Guilt, A (TV film)
1974 Přízrak svobody
1969 Gros malins, Les
Je voudrais parler à monsieur Moratti (TV film)

TV seriály

2015 Profil zločinu (TV seriál)
Les poupées (S06E09)
2014 Profil zločinu (TV seriál)
Navždy 1/2 (S05E11)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Před promlčením (S04E07)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2009 Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2003 Dock 13 (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
À cœur perdu (S06E04)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
Vivement lundi (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nana (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Allez la rafale! (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace