foto

Mark Zak

  • nar. 1959
    Lvov, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2015 Most špiónů
2014 Stereo
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Stopy zločinu (TV film)
2012 Cop vs Killer (TV film)
Slave
Čtvrtá mocnost
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Hotel Lux
Zázračné děti
2010 Cizinec
Der Uranberg (TV film)
Saša
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
Neubližujte mé dceři (TV film)
Speed Racer
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
Beautiful Bitch
Der Mungo (studentský film)
2006 Goldene Zeiten
Když padne soumrak
Klimt
Laut werden! (studentský film)
Strach Fay Grimové
Šest týdnů strachu (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
Der Stich des Skorpion (TV film)
Hein Fach
Such mich nicht
Tatort - Mörderspiele (TV film)
Zběsilá jízda
2003 Der Puppengräber
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
Tatort - Leyla (TV film)
2002 Der Felsen
Hotte im Paradies (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
2001 Alles für den Hund
Der Verleger (TV film)
Dva životy mého otce (TV film)
Místo činu - A tam leží New York (TV film)
Nepřítel před branami
Osmý smrtelný hřích (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Státní tajemství (TV film)
2000 Mister Boogie
Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
Pola X
Prachy, zbraně, jedno porno
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 Klaun (TV film)
Kriegsbilder
1995 Bohai, Bohau (TV film)
1990 Muž uvnitř
1989 Follow Me
1977 Tauwetter (TV film)

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Srdcem i duší (E09)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Tajemství Estonie (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Praktikant (S12E11)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lucky Punch (S15E20)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schöne neue Welt (S09E04)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fightclub (S11E19)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen den Strom (S05E14)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S13E08)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
2006 LadyLand (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eiszeit (S02E10)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Ochrana svědků (S02E06)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vražda a hudba (E14)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Alte Freunde (S02E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2001 Offroad TV (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Der Kapitän (TV seriál)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Natter (E12)
1998 Der Laden (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Die Kids von Berlin (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky