foto

Emma Drobná

  • nar. 24.3.1994 (25 let)
    Nové Mesto nad Váhom, Trenčiansky, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuky Luky Film

TV pořady

2018 Deň otvorených dverí 2018 (TV pořad)
Krištáľové krídlo (TV pořad)
OTO 18. ročník (TV pořad)
Úsmev ako dar 2018 (TV pořad)
2017 Deň otvorených dverí 2017 (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Galashow s latinou 2016 (TV pořad)
Hviezdna párty (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2015 SuperStar 2015 (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Emma Drobná - Remember (hudební videoklip)
Emma Drobná - Words (hudební videoklip)
2016 Emma Drobná - Smile (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace